Sorteer op

WOOMBIE CONVERTIBLE IDEAAL OM HET INBAKEREN AF TE BOUWEN


Inbakeren afbouwen is wel heel gemakkelijk met de Woombie Convertible inbakerslaapzak. Deze inbakerslaapzak is door de armgaten namelijk ideaal voor het geleidelijk afbouwen van het inbakeren. Door de klepjes op de schouders open te maken, kunnen de armpjes uit de inbakerslaapzak gehaald worden. Op die manier kunnen kindjes in kleine stapjes wennen aan het slapen zonder ingebakert te zijn. De Woombie Convertible is ook als normale slaapzak te gebruiken, wat deze inbakerslaapzak een unieke dubbelfunctie geeft. Bepaal zelf wanneer je 1 armpje of zelfs beide armpjes uit de inbakerslaapzak wilt halen. Zo kan het afbouwen geleidelijk en comfortabel worden voor jou en je kleintje.

Inbakeren afbouwen met de Woombie Convertible inbakerslaapzak 

De Convertible inbakerslaapzak is op verschillende manieren te gebruiken en helpt bij het afbouwen van het inbakeren. Daarnaast is de Woombie Convertible gemaakt van heerlijk zacht en ademend ecologisch katoen en is het voorzien van een two way zipper om tijdens het inbakeren heel gemakkelijk de luier te kunnen verschonen. Het ontwerp van deze inbakerslaapzak bootst de baarmoeder na waardoor uw kindje zich fijn, veilig en gevorgen voelt tijdens het gebruik van deze inbakerslaapzak. De Convertible inbakerslaapzak is in alle seizoenen te gebruiken, en zorgt voor langere en diepere slaapjes, dus hazenslaapjes zijn vanaf nu verleden tijd. Bovendien stimuleert de inbakerslaapzak het op de rug slapen van uw kleintje wat het veilige slapen ten goede komt. De Convertible inbakerslaapzak is een multifunctionele inbakerslaapzak, die te gebruiken is zoals u dat wilt!

Stapsgewijs het inbakeren afbouwen 

Probeer voor het afbouwen eerst eens een slaapje met maar één armpje in te bakeren, dit kan zowel tijdens slaapjes overdag als 's nachts. Daarna bijvoorbeeld overdag niet inbakeren en in de nachten wel en zo rustig afbouwen zaodat het comfortabel blijft voor uw kleintje. Weest u niet bang om te stoppen met inbakeren! Als u het overweegt, dan zit uw kindje waarschijnlijk al in een fijn ritme en is de onrust verleden tijd. Gaat het inbakeren afbouwen niet naar wens? Dan merkt u dat snel genoeg, uw kindje zal dan meer huilen en weer onrustiger in slaap vallen en hazenslaapjes doen. Het is niet zo dat u dan weer terug bij af bent, probeer het inbakeren weer stapje voor stapje af te bouwen om uw kindje stapsgewijs te laten wennen aan het slapen zonder ingebakert te zijn. Het inbakeren afbouwen kunt u nu in uw eigen tempo en stapsgewijs doen met de Woombie Convertible inbakerslaapzak. 

Redenen om je kindje niet (meer) in te bakeren

  • Als er een verhoogde kans is op een dysplastische heupontwikkeling
  • Bij koorts, omdat bij inbakeren uw baby de warmte van de koorts dan niet kwijt kan
  • Eerste 24 uur na een vaccinatie i.v.m. kans op koorts
  • Ernstige luchtweginfectie en/of benauwdheid (bijvoorbeeld het RS virus)
  • Voorkeurshouding (scoliose) door een afwijking in de wervelkolom
  • Als je ingebakerde baby pogingen doet om naar zijn buik te draaien
  • In de 1e kraamweek

Als je baby eczeem heeft of spuugt, is het raadzaam van te voren te overleggen met een arts of een deskundige. Eczeem en spugen kunnen namelijk vele verschijningsvormen hebben. Bij de ene vorm kan het geen kwaad om in te bakeren, bij een andere weer wel.

Over het algemeen wordt inbakeren afgeraden vanaf de leeftijd van 6 maanden omdat uw kindje dan op zijn/haar buikje kan draaien. Doet uw kindje dat op eerdere leeftijd stop dan met inbakeren omdat er dan risico's onstaan omdat uw baby niet uit zichzelf kan terugrollen als hij ingebakert is.

inbakerslaapzak

© 2013 - 2024 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel