• BESTSELLER

  Woombie Original inbakerzak Grijs
  Woombie Original inbakerzak Grijs
  € 34,95
 • Woombie Original inbakerzak Grijs Olifantjes
  Woombie Original inbakerzak Grijs Olifantjes
  € 34,95
 • Woombie Original inbakerzak Roze Olifantjes
  Woombie Original inbakerzak Roze Olifantjes
  € 34,95 € 32,95
 • Woombie Original inbakerzak Blauw Egeltjes
  Woombie Original inbakerzak Blauw Egeltjes
  € 34,95
 • Woombie Original inbakerzak Grijs Egeltjes
  Woombie Original inbakerzak Grijs Egeltjes
  € 34,95
 • PREMATUUR

  Woombie Original Prematuur inbakerzak Wit
  Woombie Original Prematuur inbakerzak Wit
  € 34,95

INBAKERZAK ORIGINAL


De Woombie Original inbakerzak is ideaal om het inbakeren te starten in de eerste maanden van de levensfase van uw kindje. Inbakeren met de Woombie Original is veilig, comfortabel en effectief. Deze Woombie Original is gemaakt van heerlijk zacht en ademend eco katoen en bestaat voor 95% uit ECO katoen en 5% spandex, dit zorgt voor de fijne elasticiteit van de inbakerzak. Het ontwerp is zo gecreëerd dat het veilige, geborgen gevoel van de baarmoeder wordt nagebootst. Uw kindje voelt zich hierdoor gegarandeerd veilig. In de eerste levensfase van uw kindje is dit van groot belang. De Woombie Original inbakerzak is daarom als basisversie heel geschikt om het inbakeren te beginnen.

Voordelen van de Inbakerzak Original

De Woombie Original brengt veel voordelen met zich mee. Er is voldoende bewegingsvrijheid zodat uw kindje zich goed kan ontwikkelen. Door de ademende stof wordt oververhitting of warmtestuwing voorkomen en bovendien is de Woombie Original geschikt voor alle seizoenen. Daarnaast beschikt deze inbakerzak over een two way zipper, zodat u tijdens het inbakeren de luier eenvoudig kunt verschonen! Tevens voorkomt deze inbakerzak het wakker slaan van uw kindje, en door het gebruik van deze inbakerzak zijn de hazenslaapjes voorgoed verleden tijd. Uw kindje gaat langer en dieper slapen waardoor uw kindje rustiger wordt en daardoor ook minder last krijgt van bijvoorbeeld reflux en buikkrampjes. Ook voor huilbaby's kan inbakeren met de Woombie inbakerzak echt een uitkomst zijn.

Inbakeren met de inbakerzak Original

Het is bewezen dat inbakeren ideaal is om baby's beter, langer en veiliger te laten slapen. De Woombie inbakerzak heeft meer dan 20 prijzen ontvangen voor design en innovatie en is genomineerd als "Moms Favorite Swaddle" voor effectiviteit en gebruiksgemak. Onze kinderspecialisten bij Woombie geloven niet in het beperken van de armen en heupen om succesvolle slaappatronen te creëren tijdens het inbakeren. Door het gevoel van de baarmoeder na te bootsen met het unieke ontwerp van de Woombie inbakerzak kunnen we het mogelijk maken dat de natuurlijke "baarmoederachtige" beweging tijdens het inbakeren optreedt.  De overgang van de baarmoeder naar de babytijd zal met de Woombie inbakerzak effectiever, veiliger en comfortabeler worden en gewaardeerd worden door u als moeder en zeker ook door uw kleintje.

Veilig inbakeren met Woombie

Het is erg belangrijk dat uw kindje zich op een natuurlijke manier kan ontwikkelen en zijn/haar beentjes goed kan bewegen tijdens het inbakeren. Bij het ontwerpen van de Woombie inbakerzak is er rekening mee gehouden dat u uw kindje in de kikkerstand veilig kunt inbakeren. Daarom wordt de Woombie inbakerzak internationaal aanbevolen door het International Hip Dysplasia Institute.  

            


Reviews

Michelle - 2 september 2016:

Ik heb een Woombie gekocht voor mijn drie maanden oude dochter. We begonnen een maand geleden de Woombie te gebruiken en het was een geschenk. Ze slaapt zo veel beter en doet geen hazenslaapjes meer, en ze wordt echt opgewonden wanneer ze weer in de Woombie mag slapen. Had ik de Woombie maar eerder ontdenkt voor mijn  eerste 2 dochters. 


Jana - 17 december 2016:

Ik ben zo verrast dat de Woombie ikbakerzak voor ons gewerkt heeft! Ik heb de Woombie geleend van vrienden en was direct verkocht. Ik voelde me hopeloos omdat mijn zoontje maar onrustig bleef en korte slaapjes deed. De Woombie zorgde ervoor dat ik mijn zoontje eindelijk weg kon leggen in zijn ledikantje zonder dat hij altijd bij mij op schoot sliep. De Woombie geeft hem de geborgenheid die hij altijd bij mij zocht.


Annette - 14 februari 2017:

Bedankt! Ik wilde jullie gewoon een klein berichtje schrijven over hoe geweldig jullie product echt is. Onze kleine Storm heeft de afgelopen 5 weken door de nacht doorgebracht met uw prachtige product. We zullen zelfs de volgende maat voor hem bestellen omdat het zo goed werkt !! Nogmaals bedankt voor deze geweldige makkelijke inbakerzak.


Maartje – 28 mei 2017:

Ik ben een moeder van een eenjarige zoon. Nadat hij geboren was, was hij heel erg rusteloos en het was moeilijk voor hem om in slaap te komen. Dus ik ging op de Internet en ik vond ik Woombie. Het was geweldig; hij veranderde in een lieve, slapende baby. Hij hield er van de Woombie te dragen. En ik hield ervan omdat hij eindelijke soorsliep s'nachts.


Kendra - 4 juli 2017:

De Woombie is een must have voor nieuwe ouders! Ik had een baby die niet wou slapen, tenzij hij vastgehouden werd. We gebruikten een andere swaddle omdat hij meerdere keren per nacht wakker werd, maar het hielp helaas niet. Zodra we de Woombie hadden, ging hij eindelijk de nacht doorslapen! We hopen meer kindjes te mogen krijgen en het staat voor mij nu al vast dat ze gaan slapen in de Woombie inbakerzak!

© 2013 - 2018 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie