ONTSTAAN VAN DE WOOMBIE INBAKERZAK


De Woombie is een inbakerzakje, gemaakt van dun ademend katoen. In 2006 bedacht door een Amerikaanse moeder die te maken had met een dochtertje wat heel onrustig sliep en daardoor steeds onder de dekentjes terecht kwam. Ze probeerde tal van inbakerdoeken, zonder het gewenste resultaat. Wel had ze door haar zoektocht de nodige kennis opgedaan waar een ideale inbakerdoek aan moest voldoen. De oplossing lag voor de hand: zelf een inbakerdoek ontwikkelen waarin de gewenste geborgenheid en de nodige flexibiliteit samen komen: de Woombie.

Op dit moment is de Woombie een van de meest flexibele inbakerdoeken die bestaat. Er is ruimte om de beentjes te strekken en armpjes te bewegen. Het dunne katoen beweegt mee, maar geeft tegelijkertijd het geborgen en veilige gevoel waar pasgeboren kinderen naar verlangen. Door het dunne katoen vermindert de kans op oververhitting of op te strak inbakeren.

De Woombie is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden die last hebben van schrikreflexen, zichzelf wakker houden door het wapperen van de armpjes of die zichzelf in hun gezichtje krabben. Als uw baby kan omrollen adviseren wij u om te stoppen met inbakeren omdat uw kindje zichzelf niet kan terugrollen op z'n ruggetje wat risico's met zich meebrengt tijdens inbakeren.

 

© 2013 - 2024 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel