Sorteer op
Sorteer op

INBAKERSLAAPZAKKEN 


De inbakerslaapzakken van Woombie hebben allemaal armsgaten waardoor de armpjes ook uit de inbakerslaapzak kunnen. Hierdoor kan de inbakerslaapzak ook als slaapzak gebruikt worden na het inbakeren. De Woombie inbakerslaapzakken zijn gemaakt van een lichte en rekbare stof (95% ECO katoen en 5% spandex) die de baby niet te strak inpakt, maar wel de bewegingsvrijheid wat beperkt. Op deze manier creëer je tijdens het inbakeren een natuurlijke en rustige slaapomgeving voor je baby, wat resulteert in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Door de extra beenruimte die je kindje krijgt tijdens het inbakeren, wordt de natuurlijke ontwikkeling van je kindje bevordert en vermindert de kans op heupdysplasie. Dit maakt de Woombie tot de veiligste en meest comfortabele inbakerzak voor het inbakeren van je kindje.

Heeft je kindje moeite met in slaap vallen of is je kindje ’s nachts erg onrustig of overprikkeld? Inbakeren met de Woombie inbakerslaapzak kan een hoop stress en slapeloze nachten besparen! Het ontwerp van de inbakerzak bootst het gevoel van de baarmoeder na, wat ervoor zorgt dat het kindje zich bij het gebruik van de Woombie net zo veilig en geborgen voelt als voor de geboorte.

Volgens onderzoeken zorgt inbakeren in een inbakerzak voor een meer natuurlijke, rustige slaapomgeving voor kindjes, resulterend in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Daarnaast kan de baby zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezicht krabben!

Inbakerslaapzak Grow With Me voor veilig, comfortabel en effectief inbakeren

De inbakerslaapzak Grow With Me groeit met je baby mee van 0-18 maanden, zo geniet je baby extra lang van deze heerlijk zachte inbakerslaapzak. Door de rits aan de zijkant en aan de onderzijde van de inbakerzak los te maken creëer je extra ruimte in de zak. Zo geniet je nog langer van het unieke baarmoederontwep waardoor je kleintje zich heerijk geborgen en veilig voelt. Dit waarborgt de lekkere lange slaapjes dus zijn de hazenslaapjes vanaf nu verleden tijd. Als je baby gaat rollen stop dan met het inbakeren, echter door de drukknoopjes los te maken gebruik je deze inbakerslaapzak na het inbakeren ook als slaapzak. Een unieke 2 in 1 inbakerslaapzak voor extra lang slaapgenot.

In onderstaande afbeelding kun je zien hoe je deze inbakerslaapzak in 5 stappen met je baby mee laat groeien. Dus heb je een grote baby en groeit je kindje uit elke inbakerzak? Geen nood want met de Grow With Me inbakerslaapzak heb je de ideale oplossing en hoef je maar één keer te investeren in je ideale inbakerslaapzak.

De Woombie inbakerslaapzak

De Woombie inbakerslaapzak is ontworpen door een Amerikaanse moeder die maar geen geschikte inbakerdoeken kon vinden om haar kindje, dat telkens onder de dekentjes terecht kwam, te kunnen inbakeren. Daarom besloot ze om zelf een inbakerzak te ontwerpen waarbij geborgenheid en flexibiliteit voorop stonden: de Woombie. Dankzij Woombie hebben ouders geen gedoe meer met losse inbakerdoeken, hebben kindjes genoeg bewegingsvrijheid zonder te kunnen loskomen, slapen kindjes veiliger en makkelijker, en kunnen baby’s zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezichtje krabben. Betere slaapjes zorgen voor het beter drinken en minder huilen van uw baby, dus vanaf nu een happy baby met de Grow With Me inbakerslaapzak. 

© 2013 - 2019 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie