Sorteer op

INBAKERSLAAPZAKKEN 


De inbakerslaapzakken van Woombie hebben allemaal armsgaten waardoor de armpjes ook uit de inbakerslaapzak kunnen. Hierdoor kan de inbakerslaapzak ook als slaapzak gebruikt worden na het inbakeren. De Woombie inbakerslaapzakken zijn gemaakt van een lichte en rekbare stof (95% ECO katoen en 5% spandex) die de baby niet te strak inpakt, maar wel de bewegingsvrijheid wat beperkt. Op deze manier creëer je tijdens het inbakeren een natuurlijke en rustige slaapomgeving voor je baby, wat resulteert in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Door de extra beenruimte die je kindje krijgt tijdens het inbakeren, wordt de natuurlijke ontwikkeling van je kindje bevordert en vermindert de kans op heupdysplasie. Dit maakt de Woombie tot de veiligste en meest comfortabele inbakerzak voor het inbakeren van je kindje.

Heeft je kindje moeite met in slaap vallen of is je kindje ’s nachts erg onrustig of overprikkeld? Inbakeren met de Woombie inbakerslaapzak kan een hoop stress en slapeloze nachten besparen! Het ontwerp van de inbakerzak bootst het gevoel van de baarmoeder na, wat ervoor zorgt dat het kindje zich bij het gebruik van de Woombie net zo veilig en geborgen voelt als voor de geboorte.

Volgens onderzoeken zorgt inbakeren in een inbakerzak voor een meer natuurlijke, rustige slaapomgeving voor kindjes, resulterend in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Daarnaast kan de baby zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezicht krabben!

Inbakerslaapzak Grow With Me voor veilig, comfortabel en effectief inbakeren

De inbakerslaapzak Grow With Me groeit met je baby mee van 0-18 maanden, zo geniet je baby extra lang van deze heerlijk zachte inbakerslaapzak. Door de rits aan de zijkant en aan de onderzijde van de inbakerzak los te maken creëer je extra ruimte in de zak. Zo geniet je nog langer van het unieke baarmoederontwep waardoor je kleintje zich heerijk geborgen en veilig voelt. Dit waarborgt de lekkere lange slaapjes dus zijn de hazenslaapjes vanaf nu verleden tijd. Als je baby gaat rollen stop dan met het inbakeren, echter door de drukknoopjes los te maken gebruik je deze inbakerslaapzak na het inbakeren ook als slaapzak. Een unieke 2 in 1 inbakerslaapzak voor extra lang slaapgenot.

In onderstaande afbeelding kun je zien hoe je deze inbakerslaapzak in 5 stappen met je baby mee laat groeien. Dus heb je een grote baby en groeit je kindje uit elke inbakerzak? Geen nood want met de Grow With Me inbakerslaapzak heb je de ideale oplossing en hoef je maar één keer te investeren in je ideale inbakerslaapzak.

De Woombie inbakerslaapzak

De Woombie inbakerslaapzak is ontworpen door een Amerikaanse moeder die maar geen geschikte inbakerdoeken kon vinden om haar kindje, dat telkens onder de dekentjes terecht kwam, te kunnen inbakeren. Daarom besloot ze om zelf een inbakerzak te ontwerpen waarbij geborgenheid en flexibiliteit voorop stonden: de Woombie.

Dankzij Woombie hebben ouders geen gedoe meer met losse inbakerdoeken, hebben kindjes genoeg bewegingsvrijheid zonder te kunnen loskomen, slapen kindjes veiliger en makkelijker, en kunnen baby’s zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezichtje krabben. Betere slaapjes zorgen voor het beter drinken en minder huilen van uw baby, dus vanaf nu een happy baby met de Grow With Me inbakerslaapzak. 

 


Ervaringen van ouders na het testen van de Woombie inbakerslaapzak


Precilla 20 mei 2018    Ik raad dit product aan

+ Goede kwaliteit
+ Kleur komt overeen met afbeelding
+ Rits kan zowel van boven als onder opgemaakt worden

Het is een prettige slaapzak als vervolg op het inbakeren. Wij zijn hier mee gestart na de Pacco. De armpjes kunnen erin, maar door middel van de handige drukknoopjes ook simpel eruit. Zo bepalen we zelf wanneer we kunnen starten met het afbouwen met deze inbakerslaapzak.


PLUSPUNTEN

- Prijs/kwaliteit verhouding goed
- Ook te gebruiken om inbakeren af te bouwen
- Te gebruiken als slaapzakje
- Bij verschonen niet helemaal los te hoeven maken
- Comfortabel
 

Angelique Post 14 december 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 10
KWALITEIT 10
GEBRUIKSGEMAK 10
DUURZAAMHEID 10
PRIJS 8.6

Wij hebben de Woombie convertible inbakerslaapzak mogen testen en wat zijn we daar blij mee. We zijn onze zoon een week na zijn geboorte gaan inbakeren. Hij sliep heel onrustig, sloeg zich zelf steeds wakker en was eigenlijk alleen maar rustig als hij lichamelijk contact had met moeder of vader. Het inbakeren maakte hem vrijwel meteen een stuk rustiger. Zijn vorige inbakerdoek zorgde dat zijn armpjes langs zijn lichaam vast lagen. Het fijne van de Woombie is de elasticiteit waardoor hij toch wat vrijer kan bewegen. We merkte bij het gebruik van de Woombie dat onze zoon de eerste 5 minuten wat lag te kreunen en te duwen en trekken in de Woombie maar dat hij vervolgens tot rust kwam en tevreden leek. Hij is rustiger gaan slapen, minder vaak wakker ’s nachts en hij slaapt hierdoor ook wat langer door.

De pluspunten van de Woombie voor ons zijn:
– De geborgenheid die hij ervaart door de pasvorm
– De bewegingsvrijheid die hij toch nog heeft door de
elasticiteit
– De rits die twee kanten op kan zodat je hem niet
helemaal uit de doek hoeft te halen bij het verschonen.
Dit is niet alleen praktisch voor de ouder maar ook
rustgevender voor de baby.
– De mogelijkheid om dmv drukknoopjes de inbakerdoek
als inbakerslaapzak te gebruiken, doordat de pasvorm
behouden blijft heeft de baby toch nog het gevoel
van geborgenheid maar wel de vrijheid om zijn of haar
armpjes te gebruiken. Het inbakeren afbouwen wordt zo 
heel gemakkelijk.
– Het is een fijne zacht stof die hem ook nog eens prima op
temperatuur houdt.
– De baby inbakeren is in deze doek zo simpel dat iedereen
het kan zonder bang te hoeven zijn iets verkeerds te
kunnen doen.

Wij zijn echt supertevreden met de Woombie en zullen hem dan ook met veel plezier blijven gebruiken.


Marloes Scheffers 4 mei 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 8.5
KWALITEIT 8.5
GEBRUIKSGEMAK 8
DUURZAAMHEID 8.3
PRIJS 8

Wij mochten de Woombie gebruiken voor onze zoon destijds 3 maanden. Wij hadden het gevoel omdat hij erg onrustig slaapt dat hij zichzelf wakker maakte met zijn armpjes. Wij testen categorie 3-6 maanden. Ik begon hem te gebruiken tijdens de destijds korte middag slaapjes. Deze werden steeds langer, want meneer sliep veel rustiger. En na twee weken ben ik hem in de nachten gaan te gebruiken. Onze zoon sliep heerlijk en kwam alleen nog maar voor de voeding en werd niet meer huilend wakker en sliep een stuk rustiger. De Woombie is heel handig in gebruik met zijn dubbele rits. De stof voelt lekker zacht en als ik mijn zoontje smorgens wakker maakte was hij heerlijk op temperatuur ondanks de soms koude nachten. Voor ons dus een geslaagde test periode. Het enige nadeel was dat de zak voor onze zoon best strak zat omdat hij met 4 maand al een dikke 9 kilo was. Verder zou ik de zak dus zeker aanraden bij onrustige slapers. 


Sanne Schipper 5 april 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 8
KWALITEIT 8
GEBRUIKSGEMAK 9
DUURZAAMHEID 7
PRIJS 7

Wat ben ik blij met deze inbakerslaapzak die ik heb mogen testen. Mijn zoontje is een dunne en wat kleinere bink, het inbakeren zelf nog niet voldoende kunnen testen omdat hij zijn armen via de hals eruit kan krijgen. We hebben hem voornamelijk als slaapzak gebruikt. Maar wat een verschil. Van onrustig en niet overdag slapen en pas om 23.00 uur in slaap vallen, zijn we naar overdag hazeslaapjes soms 3 uur slaap en in de avond valt hij nu rond 21.00 in slaap. Hij slaapt nu veel rustiger en daardoor ook langer. Wat zijn wij blij met de Woombie inbakerslaapzak. Door de dubbele ritssluiting is verschonen geen probleem. Ik heb het idee dat het stof aanvoelt als een tweede huidje en niet zwaar is. Het inbakeren afbouwen zal hopelijk net zo fijn verlopen.


Sylvie 4 april 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 9.8
KWALITEIT 9.8
GEBRUIKSGEMAK 10
DUURZAAMHEID 10
PRIJS 10

Ik heb de Woombie 3 tot 6 maanden mogen testen. Mij dochter sliep erg onrustig en sloeg zich zelf steeds wakker of sloeg de speen uit. We hebben toen de puckababy voor haar gebruikt. Inmiddels is ze daar uit gegroeid en hebben toen de Woombie getest. De zak zit lekker strak waardoor ze niet te veel met haar armpjes kan bewegen. met de puckababy lukte dat nog regelmatig omdat die losser zat en de speen nog kon uitslaan. De Woombie zit verder ruimte aan de onderkant en is makkelijk in gebruikt doordat de rits dubbel is. Hier door hoef je de kleine niet helemaal er uit te halen voor het verschonen. Ook zijn de knopjes erg handig en blijven goed dicht zitten. Sommige inbakerings dekens hebben klitteband bij hard bewegen wil dat nog wel eens open gaan. Verder is de Woombie makkelijk in gebruik en handig met het inbakeren afbouwen door steeds een armpje er uit te halen zodat ze went. Bij haar hebben we het in stappen gedaan eerst tijdje 1 armpje daarna andere armpje dit werkte goed. Als ze onrustig werd deden we makkelijk haar handjes er weer terug in en sliep ze lekker verder. ik zal deze doek eerder aanraden dan de puckababy en is fijn in gebruik. En zeker het geld waard.


Sophie Karel 24 maart 2018    Ik raad dit product aan 

Ik mocht de Woombie 3-6 maanden testen. Mijn zoontje sliep vanaf 5 weken in de puckababy en was toe aan een nieuw zakje. De Woombie lijkt wat strakker dan de puckababy zakjes maar doordat er heel veel stretch in het materiaal zit, zijn ze heel comfortabel. Het zakje is op vorm zodat er bij de armpjes en bij de romp wat strakker zit en een lekker geborgen gevoel geeft, en er is genoeg bewegingsruimte bij de beentjes. Wat ik handig vind is de rits die 2 kanten op kan, zo kun je in de nacht even vlug verschonen wanneer nodig zonder dat de armpjes weer alle kanten op kunnen zwaaien. Het inbakeren afbouwen ben ik nu langzaam aan het doen met dit zakje, bij het inslapen maak ik 1 armsgat open en wanneer mijn zoontje slaapt stop ik z’n armpje weer terug zodat hij de rest van de nacht lekker kan slapen. Je kunt de armpjes ook weer makkelijk in het zakje stoppen doordat de armsgaten groot genoeg zijn en door de drukknoopjes kun je deze snel weer dicht maken. Sommige inbaker zakken hebben klittenband, maar daar worden (mijn) kindjes echt wakker van als ik dat om welke reden dan ook s nachts open moet maken. De drukknoopjes zijn hiervoor echt een goed alternatief. Ik vind de Woombie een fijn en comfortabel inbakerzakje met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mijn zoontje slaapt heerlijk in de inbakerslaapzak en het inbakeren afbouwen was nu ook een eitje. 

© 2013 - 2019 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie