Sorteer op

WOOMBIE GROW WITH ME


De Grow With Me inbakerslaapzak is een unieke inbakerslaapzak omdat deze meegroeit met je baby tot wel 18 maanden, zo geniet je baby extra lang van deze heerlijk zachte inbakerslaapzak.  In 5 stappen groeit deze inbakerslaapzak met je kindje mee vanaf het moment dat je begint met inbakeren tot het moment dat je toe bent om het inbakeren af te bouwen. Door de rits aan de zijkant en aan de onderzijde van de inbakerzak los te maken creëer je extra ruimte in de zak. Zo geniet je nog langer van het unieke baarmoederontwep waardoor je kleintje zich heerijk geborgen en veilig voelt. Dit waarborgt de lekkere lange slaapjes dus zijn de hazenslaapjes vanaf nu verleden tijd. Als je baby gaat rollen stop dan met het inbakeren, echter door de drukknoopjes los te maken gebruik je deze inbakerslaapzak na het inbakeren ook als slaapzak. Een unieke 2 in 1 inbakerslaapzak voor extra lang slaapgenot en je bepaalt helemaal zelf wanneer je begint met afbouwen.

In onderstaande afbeelding kun je zien hoe je deze inbakerslaapzak in 5 stappen met je baby mee laat groeien. Dus heb je een grote baby en groeit je kindje uit elke inbakerzak? Geen nood want met de Grow With Me inbakerslaapzak heb je de ideale oplossing en hoef je maar één keer te investeren in je ideale inbakerslaapzak.

Inbakerslaapzak Grow With Me creëert rust 

Inbakeren afbouwen is nu super makkelijk omdat alle Woombie Inbakerslaapzakken armsgaten hebben waardoor de armpjes ook uit de inbakerslaapzak kunnen. Hierdoor kan de inbakerslaapzak ook als slaapzak gebruikt worden na het inbakeren. Dit is ideaal mocht je het inbakeren willen gaan afbouwen. De Woombie inbakerslaapzak is gemaakt van een lichte en rekbare stof (95% ECO katoen en 5% spandex) die de baby niet te strak inpakt, maar wel een ultiem gevoel van geborgenheid en veiligheid biedt. Op deze manier creëer je tijdens het inbakeren een natuurlijke en rustige slaapomgeving voor je baby, wat resulteert in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Door de extra beenruimte die je kindje krijgt tijdens het inbakeren, wordt de natuurlijke ontwikkeling van je kindje bevordert en vermindert de kans op heupdysplasie. Dit maakt de Woombie tot de beste, veiligste en meest comfortabele inbakerzak voor het inbakeren van je kindje.

Heeft je kindje moeite met in slaap vallen of is je kindje ’s nachts erg onrustig of overprikkeld? Inbakeren met de Woombie inbakerslaapzak kan een hoop stress en slapeloze nachten besparen! Het ontwerp van de inbakerzak bootst het gevoel van de baarmoeder na, wat ervoor zorgt dat je kindje zich bij het gebruik van de Woombie net zo veilig en geborgen voelt als voor de geboorte.

Volgens onderzoeken zorgt inbakeren in een inbakerslaapzak voor een meer natuurlijke, rustige slaapomgeving voor je kindje, resulterend in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Daarnaast kan je baby zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezicht krabben!

De Woombie inbakerslaapzak

De Woombie inbakerslaapzak is ontworpen door een Amerikaanse moeder die maar geen geschikte inbakerdoeken kon vinden om haar kindje, dat telkens onder de dekentjes terecht kwam, te kunnen inbakeren. Daarom besloot ze om zelf een inbakerzak te ontwerpen waarbij geborgenheid en flexibiliteit voorop stonden: de Woombie. Dankzij Woombie hebben ouders geen gedoe meer met losse inbakerdoeken, hebben kindjes genoeg bewegingsvrijheid zonder te kunnen loskomen, slapen kindjes veiliger en makkelijker, en kunnen baby’s zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezichtje krabben. Betere slaapjes zorgen voor het beter drinken en minder huilen van uw baby, dus vanaf nu een happy baby met de Woombie inbakerslaapzak. 

© 2013 - 2024 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel