• Met ventilatie

  Woombie Air bakerzak Grijs Olifantjes
  Woombie Air bakerzak Grijs Olifantjes
  € 34,95
 • Met ventilatie

  Woombie Air bakerzak Mint
  Woombie Air bakerzak Mint
  € 34,95
 • Met ventilatie

  Woombie Air bakerzak Love
  Woombie Air bakerzak Love
  € 34,95
 • Met ventilatie

  Woombie Air bakerzak Grijs
  Woombie Air bakerzak Grijs
  € 34,95

WOOMBIE AIR BAKERZAK 


Inbakeren met een bakerzak met extra ventilatie is erg fijn voor kindjes die het snel warm hebben of snel transpireren. De Woombie Air bakerzak heeft op de borst een gaasje, wat zorgt voor extra ventilatie voor uw kindje. Overtollige warmte kan zo ontsnappen en het beschermt uw baby tegen warmtestuwing en oververhitting. Dit maakt de Woombie Air het ideale slaapzakje voor het voorjaar en het zomerseizoen, maar ook tijdens de andere seizoenen kunt u de Woombie Air in combinatie met een pyjama of kleertjes gebruiken. Door de extra ventilatie is deze bakerzak niet alleen geschikt voor de warmere dagen maar is deze inbakerzak ook zeer geschikt voor kindjes die het tijdens de slaapjes snel warm hebben en snel transpireren. Een rompertje gebruiken is met de warme dagen vaak al genoeg en een dekentje is dan al helemaal niet meer nodig. Zo blijft uw kindje lekker koel en blijft de overlast van een warm slaapkamertje beperkt. 

Voordelen van de Woombie Air bakerzak

Uw baby inbakeren met de Woombie Air heeft als grote voordeel dat deze bakerzak extra ventileert dankzij het borstgaasje. Daarnaast is de Woombie Air ook nog eens van zacht en ademend ecologisch katoen gemaakt, en is deze inbakerzak voorzien van een two way zipper, zodat u tijdens het inbakeren gemakkelijk de luier kunt verschonen. Deze bakerzak stimuleerd ook nog eens het veilig op de rug slapen van uw kindje en zorgt voor langere slaapjes. Zo zijn de hazenslaapjes verleden tijd tijdens het gebruik van deze bakerzak. Uw baby inbakeren met de Woombie Air is de meest comfortabele manier van inbakeren voor uw kleintje tijdens alle seizoenen.

Uw baby Inbakeren met Woombie

Inbakeren is ideaal om baby's beter, langer en veiliger te laten slapen. Woombie heeft diverse prijzen ontvangen voor design en innovatie en is genomineerd als "Moms Favorite Swaddle" voor effectiviteit, comfort en gebruiksgemak. Onze kinderspecialisten bij Woombie geloven niet in het beperken van de armen en benen om een prettig slaappatroon te creëren tijdens het inbakeren. Door het gevoel van de baarmoeder na te bootsen met het unieke ontwerp van de Woombie inbakerzak, kunnen we het mogelijk maken dat de natuurlijke baarmoeder beweging tijdens het inbakeren wordt ervaren door uw kindje.  De overgang van de baarmoeder naar de babytijd zal met de Woombie inbakerzak effectiever, veiliger en comfortabeler worden. Uw baby inbakeren was nog nooit zo gemakkelijk in alle 4 seizoenen. Bekijkt u zelf maar eens onze instructiefilmpjes waarin u kunt zien hoe makkelijk het is om uw baby in te bakeren met Woombie.
 


Klantervaringen


Martine - 13 mei 2018    Ik raad dit product aan

Woombie Air werkt geweldig

Mijn 10 weken oude baby slaapt geweldig door de nacht en ik heb veel aan de Woombie Air te danken. Ik bestelde toen ze 2 weken oud was. Ze houdt ervan. We probeerden haar voor de eerste keer zonder de Woombie te laten slapen en ze werd 20 minuten later wakker. We legden haar terug in de Woombie en ze werd 8 uur later wakker. Bedankt voor dit geweldige product!


Tara  - 22 april 2018    Ik raad dit product aan

Woombie bedankt

Hallo, ik gebruikte de Woombie voor mijn dochter voor de eerste keer vanavond. Ze hielt er direct van! Ik heb de Woombie nog maar één dag in gebruik, maar ik kan zeggen dat dit een lifesaver voor mij zal zijn. Ik hou ervan dat ze zich veilig en geborgen kan voelen, maar ook vrij kan bewegen. Ik weet het zeker dat ik deze recensie zo vroeg niet zal betreuren!


Kelly - 1 maart 2018    Ik raad dit product aan

Woombie Air geeft ons een goed slaapritme

Gelukkige baby, gelukkige mama! Mijn baby heeft niet meer dan 20 minuten geslapen sinds hij geboren was. Iedere keer dat ik hem in bed legde voor zijn slaapje deed hij alleen zijn hazenslaapjes. De eerste nacht dat ik de Woombie gebruikte, slaagde hij erin 4 uur achter elkaar te slapen, wat een verandering! Hij is sindsdien een goede slaper geweest. De Woombie zorgt ervoor dat hij zich veilig en geborgen voelt. De woombie heeft geholpen om hem ook in een routine te krijgen tijdens z'n slaapjes Zodra ik hem in de Woombie leg weet hij dat het zijn slaaptijd is. We houden ervan, eindelijk geen hazenslaapjes meer en slapen wij nu ook beter.


Claudia - 20 februari 2018    Ik raad dit product aan

In Love With The Woombie Air!

Dit is de perfecte inbakerzak voor ons kleintjel! Onze dochter slaapt in zo'n warme kamer, ik vind het fijn dat deze inbakerzak extra ademend is door de extra ventilatiegaatjes op de borst.


Mirjam - 18 februari 2018    Ik raad dit product aan

Geweldige bakerzak

Dit is het beste baby product dat ik heb gevonden via google. Zo makkelijk om je kleintje veilig in te bakeren. Mijn dochter sliep hierin tot ze kon rollen. De Woombie Air is lekker koel voor ons kleintje in het zomerseizoen. Enige probleem was dat ik alleen 1 inbakerzak had en ik had er een paar extra nodig om te wassen. Ik heb de Woombie Original in de volgende maat gekocht om te gebruiken als ze groter werd. We hebben er elke nacht plezier van omdat de hazenslaapjes eindelijk verleden tijd zijn. Je baby inbakeren met de Woombie bakerzak zal ik zeker aanraden.


 

© 2013 - 2019 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie