• SALE

  Woombie Original inbakerzak Roze
  Woombie Original inbakerzak Roze
  € 35,95 € 29,95
 • Woombie Original inbakerzak Grijs
  Woombie Original inbakerzak Grijs
  € 34,95
 • NIEUW

  Woombie Original inbakerzak Hartjes
  Woombie Original inbakerzak Hartjes
  € 34,95
 • Woombie Original inbakerzak Grijs Olifantjes
  Woombie Original inbakerzak Grijs Olifantjes
  € 34,95
 • Woombie Original inbakerzak Grijs Egeltjes
  Woombie Original inbakerzak Grijs Egeltjes
  € 34,95
 • VANAF 28 MEI

  Woombie Prematuur inbakerzak Wit
  Woombie Prematuur inbakerzak Wit
  € 34,95

WOOMBIE ORIGINAL INBAKERZAK 


De Woombie Original inbakerzak is ideaal om het inbakeren te starten in de eerste maanden van de levensfase van uw kindje. Inbakeren met deze inbakerzak is veilig, comfortabel en effectief. De Woombie Original inbakerzak helpt je kindje in slaap vallen en bevordert de goede nachtrust. De inbakerzak is gemaakt van heerlijk zacht en ademend eco katoen en bestaat voor 95% uit ECO katoen en 5% spandex, dit zorgt voor de fijne elasticiteit van de inbakerzak. Het ontwerp is zo gecreëerd dat het veilige, geborgen gevoel van de baarmoeder wordt nagebootst. Uw kindje voelt zich hierdoor gegarandeerd veilig en ervaart door het unieke ontwerp een ultiem gevoel van geborgenheid. In de eerste levensfase van uw kindje is dit van groot belang. De Woombie Original inbakerzak is daarom als basisversie heel geschikt om het inbakeren te beginnen. Het helpt uw kindje om sneller in slaap te vallen, beter te slapen en zich absoluut comfortabeler te voelen. Dit zorgt voor een tevreden baby die merkbaar minder zal huilen, beter zal drinken en zichtbaar vrolijker zal zijn!  

Voordelen van de Woombie Original inbakerzak

De Woombie Original brengt veel voordelen met zich mee. Er is voldoende bewegingsvrijheid in de inbakerzak zodat uw kindje zich goed kan ontwikkelen. Door de ademende stof wordt oververhitting of warmtestuwing voorkomen en bovendien is de Woombie Original geschikt voor alle seizoenen. Daarnaast beschikt deze inbakerzak over een two way zipper, zodat u tijdens het inbakeren de luier eenvoudig kunt verschonen! Tevens voorkomt deze inbakerzak het wakker slaan en krabben van uw kindje. Door het gebruik van de Woombie inbakerzak zijn de hazenslaapjes voorgoed verleden tijd. Uw kindje gaat langer en dieper slapen waardoor uw kindje rustiger wordt en daardoor ook minder last krijgt van bijvoorbeeld reflux en buikkrampjes. Ook voor huilbaby's kan inbakeren met de Woombie inbakerzak echt een uitkomst zijn.

Inbakeren met de Woombie Original inbakerzak 

Het is bewezen dat inbakeren ideaal is om baby's beter, langer en veiliger te laten slapen. Woombie heeft meer dan 20 internationale prijzen ontvangen voor design en innovatie en is genomineerd als "Moms Favorite Swaddle" voor effectiviteit en gebruiksgemak. Onze kinderspecialisten bij Woombie geloven niet in het beperken van de armen en heupen om succesvolle slaappatronen te creëren tijdens het inbakeren. Door het gevoel van de baarmoeder na te bootsen met het unieke ontwerp van de Woombie inbakerzak kunnen we het mogelijk maken dat de natuurlijke "baarmoederachtige" beweging tijdens het inbakeren optreedt.  De overgang van de baarmoeder naar de babytijd zal met de Woombie inbakerzak effectiever, veiliger en comfortabeler worden en gewaardeerd worden door u als moeder en zeker ook door uw kleintje. Zo zijn betere slaapjes niet alleen fijn voor uw baby maar zeker ook voor u als moeder. Bovendien is een goede nachtust van essentieel belang voor de groei van uw kindje.

Veilig inbakeren met Woombie

Het is erg belangrijk dat uw kindje zich op een natuurlijke manier kan ontwikkelen en zijn armpjes en beentjes goed kan bewegen tijdens het inbakeren. Bij het ontwerpen van de Woombie inbakerzak is er rekening mee gehouden dat u uw kindje in de kikkerstand veilig kunt inbakeren. Daarom wordt de Woombie inbakerzak internationaal aanbevolen door het International Hip Dysplasia Institute.  Zo bent u  ervan verzekerd dat inbakeren met de Woombie inbakerzak veilig is en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de motorische ontwikkeling van uw kindje tijdens het inbakeren met de Woombie inbakerzak! 

            


Reviews


Michelle - 20 mei 2018:

Ik heb een Woombie gekocht voor mijn drie maanden oude dochter. We begonnen een maand geleden de Woombie te gebruiken en het was een geschenk. Ze slaapt zo veel beter en doet geen hazenslaapjes meer, en ze wordt echt opgewonden wanneer ze weer in de Woombie mag slapen. Had ik de Woombie maar eerder ontdenkt voor mijn  eerste 2 dochters. 


Jana - 28 april 2018:

Ik ben zo verrast dat de Woombie ikbakerzak voor ons gewerkt heeft! Ik heb de Woombie geleend van vrienden en was direct verkocht. Ik voelde me hopeloos omdat mijn zoontje maar onrustig bleef en korte slaapjes deed. De Woombie zorgde ervoor dat ik mijn zoontje eindelijk weg kon leggen in zijn ledikantje zonder dat hij altijd bij mij op schoot sliep. De Woombie geeft hem de geborgenheid die hij altijd bij mij zocht.


Annette - 14 februari 2018:

Bedankt! Ik wilde jullie gewoon een klein berichtje schrijven over hoe geweldig jullie product echt is. Onze kleine Storm heeft de afgelopen 5 weken door de nacht doorgebracht met uw prachtige product. We zullen zelfs de volgende maat voor hem bestellen omdat het zo goed werkt !! Nogmaals bedankt voor deze geweldige makkelijke inbakerzak.


Maartje – 1 februari 2018:

Ik ben een moeder van een eenjarige zoon. Nadat hij geboren was, was hij heel erg rusteloos en het was moeilijk voor hem om in slaap te komen. Dus ik ging op de Internet en ik vond ik Woombie. Het was geweldig; hij veranderde in een lieve, slapende baby. Hij hield er van de Woombie te dragen. En ik hield ervan omdat hij eindelijke soorsliep s'nachts.


Kendra - 10 januari 2018:

De Woombie is een must have voor nieuwe ouders! Ik had een baby die niet wou slapen, tenzij hij vastgehouden werd. We gebruikten een andere swaddle omdat hij meerdere keren per nacht wakker werd, maar het hielp helaas niet. Zodra we de Woombie hadden, ging hij eindelijk de nacht doorslapen! We hopen meer kindjes te mogen krijgen en het staat voor mij nu al vast dat ze gaan slapen in de Woombie inbakerzak!


 

© 2013 - 2019 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie