MENU
Sorteer op
Sorteer op

INBAKEREN


Inbakeren met de Woombie inbakerzak zorgt ervoor dat uw baby minder huilt, een geborgen gevoel ervaart én zowel beter als dieper slaapt. Door het gebruik van een Woombie inbakerzak zijn de hazenslaapjes definitief verleden tijd en valt uw kindje sneller in slaap! Woombie maakt gebruik van het unieke baarmoeder ontwerp, het bootst het gevoel van de baarmoeder na waardoor uw kindje zich veilig en geborgen voelt tijdens het inbakeren. Dit vergemakkelijkt de overgang van de baarmoeder naar de periode van na de bevalling. Geef uw kindje rust, een gevoel van veiligheid en geborgenheid, en begin nu met het inbakeren met de Woombie inbakerzak.

Inbakeren met Woombie voor veilig, comfortabel en effectief slapen 

De Woombie inbakerzak is gemaakt van lichte en rekbare stof (95% ECO katoen en 5% spandex) die de baby niet te strak inpakt, maar wel de bewegingsvrijheid wat beperkt. Op deze manier creëer je tijdens het inbakeren een natuurlijke en rustige slaapomgeving voor uw baby, wat resulteert in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Door de extra beenruimte die je kindje krijgt tijdens het inbakeren, wordt de natuurlijke ontwikkeling van je kindje bevordert en vermindert de kans op heupdysplasie. Dit maakt de Woombie tot de veiligste en meest comfortabele inbakerzak voor het inbakeren.

Heeft uw kindje moeite met in slaap vallen of is uw kindje ’s nachts erg onrustig of overprikkeld? Inbakeren met de Woombie inbakerslaapzak kan een hoop stress en slapeloze nachten besparen! Het ontwerp van de inbakerzak bootst het gevoel van de baarmoeder na, wat ervoor zorgt dat je kindje zich bij het gebruik van de Woombie net zo veilig en geborgen voelt als voor de geboorte.

Volgens onderzoeken zorgt inbakeren in een inbakerzak voor een meer natuurlijke, rustige slaapomgeving voor kindjes, resulterend in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Daarnaast kan je baby zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezicht krabben. Slaap lekker!

Voordelen van inbakeren met de Woombie Air inbakerzak

Uw baby inbakeren met de Woombie Air heeft als grote voordeel dat deze bakerzak extra ventileert dankzij het borstgaasje. Daarnaast is de Woombie Air ook nog eens van zacht en ademend ecologisch katoen gemaakt, en is deze inbakerzak voorzien van een two way zipper, zodat u tijdens het inbakeren gemakkelijk de luier kunt verschonen. Deze bakerzak stimuleerd ook nog eens het veilig op de rug slapen van uw kindje en zorgt voor langere slaapjes. Zo zijn de hazenslaapjes verleden tijd tijdens het gebruik van deze bakerzak. Uw baby inbakeren met de Woombie Air is de meest comfortabele manier van inbakeren voor uw kleintje tijdens alle seizoenen. Inbakeren met een bakerzak met extra ventilatie is erg fijn voor kindjes die het snel warm hebben of snel transpireren.  De Woombie Air bakerzak heeft op de borst een gaasje, wat zorgt voor extra ventilatie voor uw kindje. Overtollige warmte kan zo ontsnappen en het beschermt uw baby tegen warmtestuwing en oververhitting. Dit maakt de Woombie Air het ideale slaapzakje voor het voorjaar en het zomerseizoen, maar ook tijdens de andere seizoenen kunt u de Woombie Air in combinatie met een pyjama of kleertjes gebruiken. Door de extra ventilatie is deze bakerzak niet alleen geschikt voor de warmere dagen maar is deze inbakerzak ook zeer geschikt voor kindjes die het tijdens de slaapjes snel warm hebben en snel transpireren. Een rompertje gebruiken is met de warme dagen vaak al genoeg en een dekentje is dan al helemaal niet meer nodig. Zo blijft uw kindje lekker koel en blijft de overlast van een warm slaapkamertje beperkt. 

Je baby Inbakeren met Woombie

Inbakeren is ideaal om baby's beter, langer en veiliger te laten slapen. Woombie heeft diverse prijzen ontvangen voor design en innovatie en is genomineerd als "Moms Favorite Swaddle" voor effectiviteit, comfort en gebruiksgemak. Onze kinderspecialisten bij Woombie geloven niet in het beperken van de armen en benen om een prettig slaappatroon te creëren tijdens het inbakeren. Door het gevoel van de baarmoeder na te bootsen met het unieke ontwerp van de Woombie inbakerzak, kunnen wij het mogelijk maken dat de natuurlijke baarmoeder beweging tijdens het inbakeren wordt ervaren door je kindje.  De overgang van de baarmoeder naar de babytijd zal met de Woombie inbakerzak effectiever, veiliger en comfortabeler worden. Uw baby inbakeren was nog nooit zo gemakkelijk in alle 4 seizoenen. Bekijkt u zelf maar eens onze instructiefilmpjes waarin u kunt zien hoe makkelijk het is om uw baby in te bakeren met Woombie.

Waarom inbakeren

Inbakeren wordt vooral toegepast bij pasgeboren baby’s die heel prikkelbaar zijn, zoals huilbaby’s, baby’s die alleen hazenslaapjes doen of snel overprikkeld zijn en baby’s die moeite hebben om zelf in slaap te vallen. Inbakeren kan een manier zijn om deze negatieve spiraal te doorbreken en de moeizame beginfase zo goed mogelijk door te komen. Kindjes die worden ingebakerd zijn een stuk rustiger en huilen minder, waardoor ouders de basis kunnen leggen voor een gezond slaapritme. Zo heeft niet alleen uw kindje baat bij inbakeren maar heeft u zelf ook baat bij betere en langere nachten. Inbakeren, het is al een eeuwenoude traditie en de laatste jaren weer helemaal in opkomst. Baby’s worden er rustig van, krijgen een geborgen gevoel en slapen beter en dieper. Geef je kindje het allerbeste en kies voor de veilige inbakerslaapzak van Woombie.  

Redenen om je kindje in te bakeren

  • Als je baby moeite heeft om in slaap te vallen
  • Als je baby hazenslaapjes doet
  • Bij een overprikkelde en onrustige baby
  • Als je baby huilt van oververmoeidheid
  • Als je baby zichzelf wakker slaat of krabt
  • Als je kindje last heeft van krampjes en/of reflux
  • Bij een huilbaby kan inbakeren veel leed verzachten
© 2013 - 2019 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie