INBAKEREN AFBOUWEN


Na een paar maanden merk je vaak vanzelf dat het inbakeren steeds minder nodig is, omdat je baby rustiger wordt. Dan kun je het inbakeren afbouwen, probeer dit stapsgewijs te doen. Als je baby zelfstandig om gaat rollen of maximaal zes maanden oud is, dan is het verstandig over te stappen op een normale slaapzak.

De Woombie Convertible inbakerzak is perfect om het inbakeren af te bouwen omdat je stapsgewijs de armpjes uit de Woombie kunt halen. Bijvoorbeeld eerst het rechterampje eruit halen, daarna het linkerarmpje en als laatste stap pas beide armpjes eruit. Door het inbakeren dus rustig af te bouwen went uw kindje aan zijn bewegingsvrijheid en het niet meer strak ingebakert zijn.


PROBEER HET EERST MET ÉÉN ARMPJE


Probeer eerst eens een slaapje met maar één armpje in te bakeren, dan bijvoorbeeld overdag niet inbakeren en zo rustig afbouwen. Weest u niet bang om te stoppen met inbakeren! Als u het overweegt, dan zit je kindje waarschijnlijk in een goed ritme en is de onrust verleden tijd. Vertrouw daarop. Gaat het niet? Dan merkt u dat snel genoeg. Het is niet zo dat je dan weer terug bij af bent, geen zorgen en probeer het inbakeren weer gerust stapje voor stapje af te bouwen om u kindje te laten wennen.

Inbakeren afbouwen   Afbouwen van inbakeren   Inbakerslaapzak

Inbakerslaapzak Convertible

Woombie Convertible

© 2013 - 2019 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie