INBAKEREN MET DE WOOMBIE INBAKERZAK


Heeft uw kindje moeite met in slaap vallen of is uw kindje ’s nachts erg onrustig of overprikkeld? Inbakeren met de Woombie inbakerslaapzak kan een hoop stress en slapeloze nachten besparen! Het ontwerp van de inbakerzak bootst het gevoel van de baarmoeder na, wat ervoor zorgt dat het kindje zich bij het gebruik van de Woombie net zo veilig en geborgen voelt als voor de geboorte.

Volgens onderzoeken zorgt inbakeren in een inbakerslaapzak voor een meer natuurlijke, rustige slaapomgeving voor kindjes, resulterend in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Daarnaast kan de baby zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezicht krabben. Slaap lekker!

Het ontstaan en het waarom van inbakeren

De Woombie inbakerslaapzak is ontworpen door een Amerikaanse moeder die maar geen geschikte inbakerdoeken kon vinden om haar kindje, dat telkens onder de dekentjes terecht kwam, te kunnen inbakeren. Daarom besloot ze om zelf een inbakerzak te ontwerpen waarbij geborgenheid en flexibiliteit voorop stonden: de Woombie.

Dankzij de Woombie hebben ouders geen gedoe meer met losse inbakerdoeken, hebben kindjes genoeg bewegingsvrijheid zonder te kunnen loskomen, slapen kindjes veiliger en makkelijker, en kunnen baby’s zichzelf niet meer wakker slaan of in het gezichtje krabben. Betere slaap zorgt voor beter drinken en minder huilen, dus u krijgt een vrolijkere baby. En u slaapt zelf ook nog eens beter!

De Woombie inbakerzak

De Woombie inbakerzak is gemaakt van rekbare stof (95% katoen en 5% spandex), die de baby niet te strak inpakt, maar wel de bewegingsvrijheid wat beperkt. Op deze manier creëert u een natuurlijke en rustige slaapomgeving voor uw baby, wat resulteert in langere slaapjes en minder rusteloosheid. Door de extra beenruimte die uw kindje krijgt tijdens het inbakeren, wordt de natuurlijke ontwikkeling van uw kindje bevordert en vermindert de kans op heupdysplasie. Dit maakt de Woombie tot de veiligste inbakerzak voor het inbakeren van uw kindje.
 

 

© 2013 - 2017 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie