WOOMBIE CONVERTIBLE INBAKERSLAAPZAK 


Inbakeren afbouwen is nu wel heel gemakkelijk met de Woombie Convertible inbakerslaapzak. Deze inbakerslaapzak is door de armgaten namelijk ideaal voor het geleidelijk afbouwen van het inbakeren. Door de klepjes op de schouders open te maken, kunnen de armpjes uit de inbakerslaapzak gehaald worden. Op die manier kunnen kindjes in kleine stapjes wennen aan het slapen zonder ingebakert te zijn. De Woombie Convertible is ook als normale slaapzak te gebruiken, wat deze inbakerslaapzak een unieke dubbelfunctie geeft. Bepaal zelf wanneer u 1 armpje of zelfs beide armpjes uit de inbakerslaapzak wilt halen. Zo kan het afbouwen geleidelijk en comfortabel worden voor u en voor uw kleintje.

Voordelen van de Woombie Convertible inbakerslaapzak 

De Convertible inbakerslaapzak is op verschillende manieren te gebruiken en helpt bij het afbouwen van het inbakeren. Daarnaast is de Woombie Convertible gemaakt van heerlijk zacht en ademend ecologisch katoen en is het voorzien van een two way zipper om tijdens het inbakeren heel gemakkelijk de luier te kunnen verschonen. Het ontwerp van deze inbakerslaapzak bootst de baarmoeder na waardoor uw kindje zich fijn, veilig en gevorgen voelt tijdens het gebruik van deze inbakerslaapzak. De Convertible inbakerslaapzak is in alle seizoenen te gebruiken, en zorgt voor langere en diepere slaapjes, dus hazenslaapjes zijn vanaf nu verleden tijd. Bovendien stimuleert de inbakerslaapzak het op de rug slapen van uw kleintje wat het veilige slapen ten goede komt. De Convertible is een multifunctionele inbakerslaapzak, die te gebruiken is zoals u dat wilt!

Inbakeren afbouwen 

Probeer voor het afbouwen eerst eens een slaapje met maar één armpje in te bakeren, dit kan zowel tijdens slaapjes overdag als 's nachts. Daarna bijvoorbeeld overdag niet inbakeren en in de nachten wel en zo rustig afbouwen zaodat het comfortabel blijft voor uw kleintje. Weest u niet bang om te stoppen met inbakeren! Als u het overweegt, dan zit uw kindje waarschijnlijk al in een fijn ritme en is de onrust verleden tijd. Gaat het inbakeren afbouwen niet naar wens? Dan merkt u dat snel genoeg, uw kindje zal dan meer huilen en weer onrustiger in slaap vallen en hazenslaapjes doen. Het is niet zo dat u dan weer terug bij af bent, probeer het inbakeren weer stapje voor stapje af te bouwen om uw kindje stapsgewijs te laten wennen aan het slapen zonder ingebakert te zijn. Het inbakeren afbouwen kunt u nu in uw eigen tempo en stapsgewijs doen met de Woombie Convertible inbakerslaapzak. 


Ervaringen van ouders na het testen van de Woombie inbakerslaapzak


Precilla 20 mei 2018    Ik raad dit product aan

+ Goede kwaliteit
+ Kleur komt overeen met afbeelding
+ Rits kan zowel van boven als onder opgemaakt worden

Het is een prettige slaapzak als vervolg op het inbakeren. Wij zijn hier mee gestart na de Pacco. De armpjes kunnen erin, maar door middel van de handige drukknoopjes ook simpel eruit. Zo bepalen we zelf wanneer we kunnen starten met het afbouwen met deze inbakerslaapzak.


PLUSPUNTEN

- Prijs/kwaliteit verhouding goed
- Ook te gebruiken om inbakeren af te bouwen
- Te gebruiken als slaapzakje
- Bij verschonen niet helemaal los te hoeven maken
- Comfortabel
 

Angelique Post 14 december 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 10
KWALITEIT 10
GEBRUIKSGEMAK 10
DUURZAAMHEID 10
PRIJS 8.6

Wij hebben de Woombie convertible inbakerslaapzak mogen testen en wat zijn we daar blij mee. We zijn onze zoon een week na zijn geboorte gaan inbakeren. Hij sliep heel onrustig, sloeg zich zelf steeds wakker en was eigenlijk alleen maar rustig als hij lichamelijk contact had met moeder of vader. Het inbakeren maakte hem vrijwel meteen een stuk rustiger. Zijn vorige inbakerdoek zorgde dat zijn armpjes langs zijn lichaam vast lagen. Het fijne van de Woombie is de elasticiteit waardoor hij toch wat vrijer kan bewegen. We merkte bij het gebruik van de Woombie dat onze zoon de eerste 5 minuten wat lag te kreunen en te duwen en trekken in de Woombie maar dat hij vervolgens tot rust kwam en tevreden leek. Hij is rustiger gaan slapen, minder vaak wakker ’s nachts en hij slaapt hierdoor ook wat langer door.

De pluspunten van de Woombie voor ons zijn:
– De geborgenheid die hij ervaart door de pasvorm
– De bewegingsvrijheid die hij toch nog heeft door de
elasticiteit
– De rits die twee kanten op kan zodat je hem niet
helemaal uit de doek hoeft te halen bij het verschonen.
Dit is niet alleen praktisch voor de ouder maar ook
rustgevender voor de baby.
– De mogelijkheid om dmv drukknoopjes de inbakerdoek
als inbakerslaapzak te gebruiken, doordat de pasvorm
behouden blijft heeft de baby toch nog het gevoel
van geborgenheid maar wel de vrijheid om zijn of haar
armpjes te gebruiken. Het inbakeren afbouwen wordt zo 
heel gemakkelijk.
– Het is een fijne zacht stof die hem ook nog eens prima op
temperatuur houdt.
– De baby inbakeren is in deze doek zo simpel dat iedereen
het kan zonder bang te hoeven zijn iets verkeerds te
kunnen doen.

Wij zijn echt supertevreden met de Woombie en zullen hem dan ook met veel plezier blijven gebruiken.


Marloes Scheffers 4 mei 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 8.5
KWALITEIT 8.5
GEBRUIKSGEMAK 8
DUURZAAMHEID 8.3
PRIJS 8

Wij mochten de Woombie gebruiken voor onze zoon destijds 3 maanden. Wij hadden het gevoel omdat hij erg onrustig slaapt dat hij zichzelf wakker maakte met zijn armpjes. Wij testen categorie 3-6 maanden. Ik begon hem te gebruiken tijdens de destijds korte middag slaapjes. Deze werden steeds langer, want meneer sliep veel rustiger. En na twee weken ben ik hem in de nachten gaan te gebruiken. Onze zoon sliep heerlijk en kwam alleen nog maar voor de voeding en werd niet meer huilend wakker en sliep een stuk rustiger. De Woombie is heel handig in gebruik met zijn dubbele rits. De stof voelt lekker zacht en als ik mijn zoontje smorgens wakker maakte was hij heerlijk op temperatuur ondanks de soms koude nachten. Voor ons dus een geslaagde test periode. Het enige nadeel was dat de zak voor onze zoon best strak zat omdat hij met 4 maand al een dikke 9 kilo was. Verder zou ik de zak dus zeker aanraden bij onrustige slapers. 


Sanne Schipper 5 april 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 8
KWALITEIT 8
GEBRUIKSGEMAK 9
DUURZAAMHEID 7
PRIJS 7

Wat ben ik blij met deze inbakerslaapzak die ik heb mogen testen. Mijn zoontje is een dunne en wat kleinere bink, het inbakeren zelf nog niet voldoende kunnen testen omdat hij zijn armen via de hals eruit kan krijgen. We hebben hem voornamelijk als slaapzak gebruikt. Maar wat een verschil. Van onrustig en niet overdag slapen en pas om 23.00 uur in slaap vallen, zijn we naar overdag hazeslaapjes soms 3 uur slaap en in de avond valt hij nu rond 21.00 in slaap. Hij slaapt nu veel rustiger en daardoor ook langer. Wat zijn wij blij met de Woombie inbakerslaapzak. Door de dubbele ritssluiting is verschonen geen probleem. Ik heb het idee dat het stof aanvoelt als een tweede huidje en niet zwaar is. Het inbakeren afbouwen zal hopelijk net zo fijn verlopen.


Sylvie 4 april 2017    Ik raad dit product aan

ALGEMEEN CIJFER 9.8
KWALITEIT 9.8
GEBRUIKSGEMAK 10
DUURZAAMHEID 10
PRIJS 10

Ik heb de Woombie 3 tot 6 maanden mogen testen. Mij dochter sliep erg onrustig en sloeg zich zelf steeds wakker of sloeg de speen uit. We hebben toen de puckababy voor haar gebruikt. Inmiddels is ze daar uit gegroeid en hebben toen de Woombie getest. De zak zit lekker strak waardoor ze niet te veel met haar armpjes kan bewegen. met de puckababy lukte dat nog regelmatig omdat die losser zat en de speen nog kon uitslaan. De Woombie zit verder ruimte aan de onderkant en is makkelijk in gebruikt doordat de rits dubbel is. Hier door hoef je de kleine niet helemaal er uit te halen voor het verschonen. Ook zijn de knopjes erg handig en blijven goed dicht zitten. Sommige inbakerings dekens hebben klitteband bij hard bewegen wil dat nog wel eens open gaan. Verder is de Woombie makkelijk in gebruik en handig met het inbakeren afbouwen door steeds een armpje er uit te halen zodat ze went. Bij haar hebben we het in stappen gedaan eerst tijdje 1 armpje daarna andere armpje dit werkte goed. Als ze onrustig werd deden we makkelijk haar handjes er weer terug in en sliep ze lekker verder. ik zal deze doek eerder aanraden dan de puckababy en is fijn in gebruik. En zeker het geld waard.


Sophie Karel 24 maart 2018    Ik raad dit product aan 

Ik mocht de Woombie 3-6 maanden testen. Mijn zoontje sliep vanaf 5 weken in de puckababy en was toe aan een nieuw zakje. De Woombie lijkt wat strakker dan de puckababy zakjes maar doordat er heel veel stretch in het materiaal zit, zijn ze heel comfortabel. Het zakje is op vorm zodat er bij de armpjes en bij de romp wat strakker zit en een lekker geborgen gevoel geeft, en er is genoeg bewegingsruimte bij de beentjes. Wat ik handig vind is de rits die 2 kanten op kan, zo kun je in de nacht even vlug verschonen wanneer nodig zonder dat de armpjes weer alle kanten op kunnen zwaaien. Het inbakeren afbouwen ben ik nu langzaam aan het doen met dit zakje, bij het inslapen maak ik 1 armsgat open en wanneer mijn zoontje slaapt stop ik z’n armpje weer terug zodat hij de rest van de nacht lekker kan slapen. Je kunt de armpjes ook weer makkelijk in het zakje stoppen doordat de armsgaten groot genoeg zijn en door de drukknoopjes kun je deze snel weer dicht maken. Sommige inbaker zakken hebben klittenband, maar daar worden (mijn) kindjes echt wakker van als ik dat om welke reden dan ook s nachts open moet maken. De drukknoopjes zijn hiervoor echt een goed alternatief. Ik vind de Woombie een fijn en comfortabel inbakerzakje met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mijn zoontje slaapt heerlijk in de inbakerslaapzak en het inbakeren afbouwen was nu ook een eitje. 

inbakerslaapzak

© 2013 - 2019 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie