OVER DE WOOMBIE INBAKERZAK


De Woombie inbakerzak is de meest flexibele inbakerzak die er bestaat. Het voordeel hiervan is dat de Woombie inbakerzak met uw baby mee beweegt en zorgt voor het geborgen gevoel waar de meeste baby’s na de geboorte zo naar verlangen.

De Woombie inbakerzak is flexibel, veilig en extreem comfortabel. Uw baby’tje slaapt als een roosje en wordt gestimuleerd om op de rug te slapen, zodat het kindje zichzelf niet wakker rolt, slaat of beweegt. De Woombie inbakerzak geeft het kind het beschermende, geborgen gevoel wat zo nodig is na de geboorte. Een genot voor het kindje, maar zeker ook voor u als ouder. Want een goede nachtrust is voor iedereen waardevol!

Geschikt voor onrustige baby’s

De Woombie inbakerzak is voornamelijk geschikt voor baby’tjes die onrustig zijn en zichzelf daardoor wakker slaan met hun handjes, last hebben van schrikreflexen of zichzelf in het gezicht krabben. Een baby inbakeren is dan precies de oplossing die u nodig heeft. De Woombie inbakerslaapzakken zijn flexibel, waardoor uw kindje gewoon zijn of haar beentjes kan strekken, maar geeft wel een onbeperkt gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het kindje zal slapen als een roosje! Voor kindjes die niet onrustig zijn is de baby inbakeren niet per se nodig, maar het kan uiteraard wel als u als ouder uw baby een extra gevoel van geborgenheid wilt geven.

Overige voordelen

Een baby inbakeren met de Woombie inbakerzak heeft nog meer voordelen ten opzichte van losse doeken. Het is bijvoorbeeld zo makkelijk dat iedereen het kan en daarnaast is er absoluut geen risico dat uw baby te strak wordt ingebakerd, waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken als u uw baby naar een kinderdagverblijf brengt.

      

 

© 2013 - 2018 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie