RETOURNEREN


Retour zenden van uw bestelling binnen Nederland is helemaal gratis. Voor retourzendingen vanuit het buitenland dient u zelf de kosten te betalen van de retourzending. 

U heeft 14 dagen de tijd voor het ruilen of retour melden van uw bestelling. U kunt de Woombie retour melden via info@woombie.nl o.v.v. uw ordernummer. U kunt na onze bevestiging de Woombie binnen 14 dagen retourneren, mits de Woombie niet gedragen, ongewassen en niet beschadigd is en in de originele (onbeschadigde) verpakking zit.

We kunnen uw retour alleen behandelen als uw retour is aangemeld via info@woombie.nl, in combinatie met uw ordernummer. En als u de retour volgens onze retourinstructies retour heeft gestuurd. Als wij uw pakketje retour ontvangen en de verpakking of het product is beschadigd dan kunnen wij uw retour afwijzen. Dus zorg a.u.b. voor een goede stevige verpakking voor uw retourzending.

Zodra wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. Als we de Woombie niet in de juiste conditie retour ontvangen, behouden we ons het recht voor om het aankoopbedrag niet terug te storten.

 

© 2013 - 2018 Woombie Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie